O WordPress.org

Na ovoj web stranici možete preuzeti i professional lab report instalirati skriptu nazvanu WordPress. Za to vam treba web host koji podržava minimalne zahtjeve i malo vremena.

WordPress je potpuno podesiv i može se koristiti skoro za sve.

Također postoji i servis nazvan WordPress.com koji vam omogućuje stvaranje novih i besplatnih WordPress baziranih blogova u par sekundi, ali razlikuje se u nekoliko stvari i manje je fleksibilan od WordPressa kojeg sami preuzmete i instalirate.

good proposal topics for an essay

Za što možete koristiti WordPress

WordPress je započeo samo kao blog sustav, ali je evoluirao u to da se može koristiti kao punokrvni content management system (sustav za upravljanje sadržajem) i puno više od toga koristeći hot slovenian girls tisuće dodataka, widgeta i tema, WordPress je limitiran samo vašom maštom. (I tehničkim mogućnostima.)

Spojite se sa zajednicom

Uz online resurse kao što su forumi i mailing liste odličan način da se uključite u WordPress svijet je i pohađanje ili volontiranje na WordCampovima, koji su besplatni ili zbilja jeftini događaji koji se priređuju diljem svijeta kako bi okupili i educirali WordPress korisnike, organizirani od strane WordPress korisnika. Više saznajte na web stranici.

Malo povijesti

WordPress je rođen iz želje za elegantnim, dobro arhitekturiranim osobnim izdavačkim sistemom izgrađenim na PHP-u i MySQL-u i licenciranim pod GPL-om. On je službeni nasljednik b2/cafelog. WordPress je novi softver, ali njegovi korijeni i razvoj sežu još iz 2001. On je zreo i stabilan proizvod. Nadamo se da fokusiranjem na korisnička iskustva i web standarde možemo kreirati alat drugačiji od bilo čega drugoga.

$
0
po satu
Cijena rada WP developera
0
miliona
WordPress downloads
0
miliona
Web stranica koje koriste WP
samo
0
Zaposlenika